dinsdag 26 februari 2013

nagellak tik

nagellak tik,
hier ben ik weer! helemaal fris en fruitig ik heb een week lang gefeest kaartjes voor Beyonce bemachtigt en een nieuwe telefoon die ik natuurlijk na twee weken moest laten vallen dus kapot was. ondertussen ben ik ook gedumpt door een leuke jongen en is mijn kont niet meer maatje M maar in L maar van al dit negatieve maakt een stage bij Edwin Oudshoorn alles goed.
ondertussen hebben mijn vingertjes niet stil gehangen neenee ik heb veel blogs geschreven maar allemaal niet gepost omdat ik meer met mijn vakantie bezig was en ik zo ongeveer een week 7daagen dronken ben geweest en er geen hersencel meer in mijn hoofd zat had ik niet iets gepost om de lelijke woorden en anderen vervelende gênante dingen te overkomen mijn excuses. mijn vakantie was top en heb heerlijk geleefd.
nu gaan we over tot mijn blog nagellak tik.
toen het woord nagellak in mijn leven kwam was ik verlieft.
mijn moeders nagels weerden bekunst met hartjes roze rood en paars. want in mijn leven was eerst alleen maar mooie vrouwelijke kleuren mooi en de rest kon niet tot dat de emo's blauw en groen gingen dragen en het nu mag van geel tot aan bladgoud.
ik heb alle kleuren maar dan ook alle. op mijn verlang lijstje staan dan ook de O.P.I Katy Perry lijn en de O.P.I bladgoud nagellak van de speciale James Bond collectie. heel stom maar ik weet ook nagellak collectie's ik Google en Blogs ze zelfs ik denk dat mijn telefoon en computer als enige het als zoek wordt gebruiken bij Google en het binnenkort gewoon niet meer bestaat maargoed. mijn nagellak tik houdt niet op alleen bij dat. ik weet welken merken snel opdrogen Hema moet trouwen slecht wat aan hun opdrogen doen.. en welke liegen over 7daagen opblijven en ik weet zelf de prijzen en de nagellak plekjes in de drogisten in heel Haarlem en omstreken. nu ik het typ klinkt het erg. maar ik kan er niks aan doen. je outfit is pas af en klaar met een mooi nagellakje.
en mijn tik gaat nog veder.ik lak elkedag mijn nagels jaja elke dag.
elke avond haal ik het er af en elke ochtend onder mijn ontbijt lak ik er een mooi kleurtje op.
ik voel me leeg zonder nagellak en niemand zal mij dan ook nooit zonder nagellak zien. ook al zou het Fashion zijn zonder nagellak..
zelfs Nick heeft mij nog nooit zonder nagellak gezien. en mijn grootste geheim is er niet want mijn nagels zijn niet geel. af en toe laag Vaseline om mijn nagelriemen en hup ze kunnen er tegen aan.
ik denk dat nagellak 1 van de belangrijksten dingen in een vrouwelijk outfit is. het geeft een status aan mooi rood vrolijk blauw diep blauw. en machen is heel tof met nagellak groene schoenen en dan niks groens hebben behalve je nagels.
dus vergeet nooit maar dan ook nooit je nagellak of je nagels want onverzorgde nagels zijn lelijk en zo afknapperig.
en rood is altijd goed.
pas op voor de nagellak tik maar denk altijd maar het kan nooit erger dan Jet.

xolove.

maandag 4 februari 2013

Lage broeken groten bilspleeten


Lage broeken groten bilspleeten,

Toen ik geboren weert was de heupen nog in de broek maar toen ik ouder weert en ik al lang een DS had was het hip om een broek te dragen waar je heupen niet in je broek zitten.
Voor de mannen en puber jongens was het geweldig en ging er een wereld voor hun open.
en ik denk dat de heup broeken al lang in de winkels hangen en ongeveer elke baby er nu mee opgroeit is het allemaal normaal.
Erg jammer het is nu normaal om op je 6de al met een iPad of een BlackBerry rond te lopen en ja het is nu dus ook normaal om met een heupenbroekbilspleet rond te bukken/loopen?
voor mij ook toen ik klein was maar toen ik tieten kreeg en ik er achter kwam dat er lingerie bestond weert het allemaal moeilijk.. heeel moeilijk en was het allemaal niet meer zo heel cool.
ik hees dan niet alleen mijn broek op als ik naar de wc was geweest maar ongeveer om de 5 minuten.
ik heb nooit de dunste heupen en benen gehad dus skinnyjeans heup broeken was al janken bij de 150/156 maatjes.. al snel ging ik ook al naar vrouwen maten want je billen en heupen in een kinder broek maatje proppen en dan vervolgens 32019874723keer je broek ophijsen en dat zelfs en riem niet werkte was niet om aan te zien bij mijn ma.
daarna heb ik een tijdje in de broeken van mijn broer geleefd want dat was zeker 'Fashion' en de hele school lachte me uit maar een jaar later liep iedereen in boyfriend broeken en liep ik weer in leren broeken waar iedereen ook niet meer bij kwam van het lachen.
maarja sommige begrijpen de gouden lagen broeken regel niet 'verboden voor bilspleeten'
en ik snap dat je er soms niks aan kan doen maar over het algemeen wel.
je kan ook gewoon een hempje in je broek doen. ik heb elke dag een hempt aan onder mijn kleding wat zoveel help.
maarja ik weet niet in Fashion is er veel cool.maar bilspleeten......... zijn niet cool.
dus hoe cool je outfit ook is een bilspleet is je domper.
strings boven de heupbroek is al helemaal afschuwelijk! ook zwaar ordinair en totaal niet vrouwelijk.
alleen loodgieters en bouwvakkers mogen bilspleeten hebben maar voor de rest is het zoo niet cool.
maar goed ik denk dat ik hier al mijn halve leeven mee bezig ben om duidelijk te maaken en ik voor de rest nog bezig ben.
ooit in mijn leven heb ik op de basisschool gezien dat een jongen de string van een meisje die boven haar broek zat kapot geknipt heel grappig en verdiende loon.
ik kan jammer genoeg niet de vrouw in de trein haar string door knippen..
en de 'gooi zand in bilspleeten'tijd is ook wel geweest.
jammer genoeg ben ik ook geen Carrie die het in een boek of sierie verteld en het meteen een gouden regel is voor de vrouwen onder ons.
dus heb ik na gedacht.. hoe kan ik dit Fashion probleem oplossen.
want het is een probleem, zei ik nou probleem? ik bedoelde crisis!! crisis? neenee! een ramp!!!
ik heb nog geen reden gevonden ik had mijzelf beloofd deze blog niet te schrijven voor dat ik een oplossing heb Jeansschool bij mij aangenomen omdat ik niet een 4 leerling ben anders had ik het nu al veranderd..
dus ik ben hopeloos.
ik hoop dat elke vrouwlijkfiguur nu aan mijn bilspleeten verhaal denkt als ze bukt al vindt ik het een heel apart idee om te bedenken dat mensen aan bilspleeten aan mij denken.
maar alles om de bilspleeten tegen te houden!
want het is wel heel erg om met een maandag ochtendkaater in de trein te zitten en je voor je een heupenbroekbilspleet te zien. het is überhaupt afschuwelijk om in een restaurant of gewoon heel rustig in de Mac een heupenbroekbilspleet te zien net als je een patatje met Amerikaanse saus naar binnen werkt.
en let ook op de bikinibroekjes!!! het is bijna lente waar iedereen natuurlijk van houdt voor al ik dat is de beste periode uit het hele jaar en stiekem is het mijn zomer want het hele jaar wacht ik op .. april en ik mar Tweeten Facebooken Instagrammen en Tumblr-en zelfs mag schreeuwen dat het lente is! en dan is het de officiële heupbroekenbilspleeten tijd iedereen krijgt de zomer in zijn bol en de tshirtjes en hempjes woorden aan gedaan terwijl de halve wereld dikker is geworden of je tieten zijn gegroeid en dan heb je pech. dikke vette pech. dan is het shirtje te klein en kan het MEEEH in de prullenbak. want daar is het begin van de bilspleet.
maar de bikini broekjes is ook een hoofdstuk in het bilspleetenFashion boekje.
als jij het zwembad uitkomt mag je best op je broekje letten VOOR je uit het zwembad komt.
neem het trappetje als je niet helemaal zeker bent maar als je net zo een waterrat als ik bent en je niet kan wachten om het 40ste bommetje te maken in 1 minut en er nogsteeks en big rij voor het trappetje zwemt doe het dan suptiel en normaal. in de zee weet ik niet hoe het werkt want daar zwem ik nooit in omdat ik angsten heb voor kreeften en krabben. sorry daarvoor.
een Fashionblunder is nog erger dan een normalen blunder want het heupenbroekbilspleet blunder is wel in de top drie waar onderhanderen het zien van je bh en onderbroeken door jurkjes heen zien ook in staan..
maar ik denk wel dat het allemaal duidelijk is dat het niet aantrekkelijk of fun is om een heupenbroekbilspleet te zien.
eerlijk gezegd weet ik niet wat het mannelijke geval er van zegt maarja dat zal niet positief zijn. of ze vinden het heel sexie maar dan zouden we nu allemaal met bilspleeten rondlopen denk ik dan.

succes met de bilspleeten te voor komen ik geloof in jullie!

nu zeg ik toch echt dikke doei een lucht zoen en een modellenpose.