donderdag 19 juli 2012

Scouting kamp op Vinkeveen

Scouting kamp op Vinkeveen,
het is zo ver na een jaar zenuwachtig te zijn en berichtjes van 'ik heb zin in kamp' te tweeten is het zo ver morgen stap ik om 7uur een bootje in en vaar ik 9uur achterelkaar achter een boot aan om in de avond aan te koomen op een eiland in Vinkeveen.
ik vindt het heerlijk om 1week buiten te zijn te zeilen lol te trappen en zielig op een Dixi te plassen.
ik ben ook een weekje totaal van de wereld afgesloten geen vervelende jongens die je dumpen geen ouders die zeggen dat je te lui bent en zelfs geen boosheid omdat het stoplicht te lang op roodstaat.
mijn haar is op kamp een soort ramp met klitten en mijn nagellak ziet er niet uit.
normaal zou ik helemaal gek woorden in de normalen wereld maar scouting wereld is anders.
maar Fashion bestaat er niet echt in de scouting wereld..
jammer maar nee het kan gewoon niet ik loop in een blouse dat ik half heb opgepimt met een lintje en een Dorus&Doortjes Rijkers pet waar ik drie hartjes op geverfd heb en op mijn klep JET heb geschilderd.
 een week lang leef ik in 1paar Vans een lelijk groeps trui een soort van broek met een gras vlek en mijn bruine oude bikini ,en ohja laten we mijn donker blauwe banana niet vergeten!
maar het in pakken van mijn kamp tas is erger dan het inpakken van je vakantie tas.
het probleem en grootse smoes van een tas in pak project is 'jamaar ik weet niet wat voor weer het woord?!' oftewel ik wil meer mee dan dat er ooit in deze koffer/tas gaat passen.
ik moest dus mijn helekleding kast in mijn lullige 4persoons weekend tas proppen.
dus iets van 6langemouwen shirtje 14onderbroeken 14bikini's 8bh's 19paar sokken 20hempjes 15'inje broek onder een shirtje of trui' hempjes 9truien en 10spijkerbroeken en ohja mijn knal roze trainings pak ben ik gelukkig niet vergeten.
mijn tijgerprint kaplaarzen zijn ook niet te missen op kamp en zo een drieduizend luchtjes deo's en bodylotion's paste er ook nog in mijn tas.
okeoke ik ben eerlijk ik heb twee groten tassen maar in 1 tas zit mijn kussen slaapzak en toilet tas.
eerlijk gezegd kon mij Fashion bij mijn eindexamen niet scheelen maar kan het mij een week lang niet schelen op scouting kamp.
bijzonder maar waar maar wauw wat is scouting kamp leuk überhaupt scouting is leuk wel waterscouting landscouting is voor anderen mensen.
maar goed ik ben een weekje lol maken lelijk aan het zijn zonder make-up met jongens aan het flik flooien als we het drop in mogen en eet mijzelf ook 70kilo aan met chips snoep en lolly's
maar goed morgen moet ik om kwart voor 6 op om snel te douche nageltjes te lakken en beenen te scheren en dan ben ik een week weg dus ook een week geen blog.
ik mag helaas niet mijn MacBookie mee nemen om een blogie te schrijven maar na kamp kom ik met een super blog want kom op een week geen Fashion, dus ik moet wel na kamp vol gegooid woorden met Fashion en Fashionirritaate's.
maar nu ga ik een weekje van mijn zorgeloosen puber leventje genieten en te veel lachen katten kwaat uit halen en lekker NOTFashion zijn.


xolove.

maandag 16 juli 2012

lieve Olcay Gulsen

lieve Olcay Gulsen,

ik ben Jet Hendriks en 16jaar oud ik feest te veel lach te veel en jongens versieren is mijn hobby.
Fashion is mijn leven en jij bent mijn Fashionheldin.
deze brief schrijf ik omdat ik moet vertellen aan mijn heldin dat zei mijn heldin is.
mijn leven is heel gênant dat ik er wel een boek over kan schrijven en ik ben nog maar 16..
ik weet veel van Fashion en woord later modeontwerpster samen met mijn beste vriend Nick Bergisch wij gaan de wereld ver overen net als Supertrash.
ook luister ik jongens muziek en woord ik te vaak de klas gestuurd ik kom altijd te laat en vindt huiswerk onzin.
van Fashion geniet ik en ik krijg kriebels in mijn buik als ik weer een perfect jukje heb ontworpen.
ik lees Shakespeare hou van Disney films en eeten en stel mijzelf altijd voor als 'hoi ik ben Jet je kent me vast van de fruitreclames'
ook heb ik een consentraatie probleempje een lelijk jongens handschrift en ben zwaar dyslectisch.
ik denk dat je nu wel weet dat ik een beetje gek ben maar geniet van mijn puber leven.

ik schrijf deze brief omdat ik jou moet vertellen dat jij mijn heldin bent.
en ook om je te vertellen dat JECK (de kledinglijn van mijn beste vriend Nick en mij)perfect zou machten met Supertrash en het mij super lijkt om een keer onze Fashion ideeën aan jou te vertellen.
en kijk de wereld vergaat in december 2012 dus daar voor moet ik jou een keer hebben gezien en mijn Fashion iedeeen laten zien hebben.
mijn hoofd is een soort van kinder opvang het is te druk en elk ideetje wil aandacht.
en ik ontwerp wel stoere kleding maar wel veel bloot want een vrouw heeft namelijk dingen die een man niet heeft en dat moet altijd mooi laten zien worden.
kleur is mijn ding in de kleding die ik ontwerp.
en Nick is heel goed in vrouwelijke kledingontwerpen en daarom zijn wij een top team.
maar goed niemand heeft nog ooit gehoord van JECK maar ik geloof er in dat mensen onze naam gaan kennen en dat ik dan alle leraren uit lach die mij vertellen dat ik met dit puber gedrag nergens kom..
ik geloof ook dat ik ooit samen werk met Supertrash en dat ik jou ontmoet.
niet veel mensen geloven in hun dromen maar ik ben wel wanhopig en een simpel puber meisje maar ik geloof wel in mijn dromen.

ik hoop dat je deze brief ooit leest en mijn droom gaat waar maken.
ik weet ook wel dat het waarschijnlijk niet gaat gebeuren en dat ik beter maar kan hopen dat ooit die te populaire jongen mijn nummer vraagt wat ook nooit gaat gebeuren.
maar toch heb ik hoop.
en oja thanks voor de tweet die je mij stuurde iedereen in Haarlem en omstreken weet zo ongeveer dat jij mij een tweet heb gestuurd ik maakte zelfs mijn moeder wakker en poste hem meteen op Facebook.
ik ga nu veder van genieten van mijn puber leven en hopen op een e-mail van jou.
super duber bedankt voor het lezen van deze brief.
maar nu zeg ik dikke doei een lucht zoen en een modellen pose.