vrijdag 25 mei 2012

het verf ramp

het verf ramp,
gister op weer zo een te heten dag in mei dachten mijn buurmeisje Mila en ik onze oude kleding te verven.
ik ging mijn witte broek zwart verven met textiel verf en toen ik de emmer water met lauw water moest vullen om er vervolgend 5scheppen zout in te doen bedacht ik me dat ik mijn water met koud water had gevuld.
tja je kan wel zeggen dat ik na de eerste stap al stiekem kon ruiken dat alles mis zou gaan maar goed mijn positieve gedachtens waren sterker dan mijn slimme volwassenen gedachtes dus ik ging huppelend door met mijn broek verven.
ik ging mijn witte broek verven omdat ik witte broeken haat en ook omdat ik ondertussen door al mijn 3zwarte broeken ben gescheurd.
laten we het er maar niet over hebben hoe ik door mijn 3 broeken ben gescheurd ben maar in iedergevel ben alle drie de keren door mijn broek gescheurd met bewondering van de school of gewoon voor een taras vol met mensen.
maar goed witten broeken kan ik gewoon niet aan en zwarte broeken hebben meer Fashion.
Mila's broekje die ze roze had geverfd was allang klaar en ik moest nog beginnen mijn leven loopt altijd 1uur achter van de hele wereld daarom kom ik ook altijd te laat.
ik doopte mijn witte broek in een emmer zwart water met een plastic lepel en een BBQ-tang.
op de verpakking stond dat ik handschoentjes aan moest doen maar ik ben een eigenwijze puber die denkt dat ze alles kunt dus dacht ik dat ik ook wel zonder handschoentjes mijn broek kon verven.
nou not.
ik had mijn wekker een kwartier later gezet want dus ik een kwartier wachten tot dat om kwart over niet mijn wekker ging ik had namelijk met mijn hooft een uur en een kwartier later gezet..
ik dee maar toch voor de zeker heid twee winkel tasjes om mijn handen en halden mijn broek er uit.
al het verf uit de emmer viel op het zeiltje wat we op de grond hadden gelegd en ik sta weer met mijn domme hoofd in dat verf gelukkig zat mijn droomjongen mij niet te bekijken want wauw het was zwaar gênant.
ik met zwakjes om mijn voeten door huis lopen omdat ik niet wou dat het huis onder zwarte vlekken zou zitten.
maar het grootste ramp is dat mijn hele voeten zwart zijn en mijn handen ook en ik krijg het er niet af tepetiene nagellak remover en zelfs 17keer scrubben onder de douche haalt de zwarte verf niet van mijn handen.
ik kan wel huilen aangezien ik morgen naar Polska ga en ik dus nooit een liefde kan vinden omdat ik wel een automonteur lijk met mijn zwarte handen.
en als dan ooit morgen een leuke jongen me aanspreekt op mijn handen moet ik wel te veel gênante dingen gaan vertellen dat ik niet kan verven en dat ik door drie zwarte broeken ben gescheurd en dan als einde te vertellen dat ik alles heb gedaan omdat ik zwarte broeken meer Fashion vindt dan witte broeken.
dus als er een leuke jongen naar me toe komt morgen of vanavond in de club doe ik gewoon alsof ik doof ben of dat ik mijn stem kwijt ben of ik ren keihard weg want als ik mijn genanten verhaal moet gaan vertellen rent die leuke jongen weg.
gelukkig is dit niet mijn genanste moment in mijn leven  want toen ik met een jongen in de bus stond te flirten en ik de bus uitstapte en tussen de busdeuren vast zat was best nog een tikkie gênanter.
maar gênant of niet het draait toch allemaal om de Fashion.
ook al ben ik niet lenig of kan ik niet sexy dansen ik weet je wel te vertellen wat Fashion is.
maar van mijn Fashion verf ramp heb ik geleerd dat ik alleen crea bea moet zijn achter de naaimachine en met mijn kleedgeld en niet met textiel verf dus de volgende keer koop ik gewoon een nieuwe zwarte broek.

xolovee.

maandag 14 mei 2012

Superdy

Superdry,
Het is eindelijk zo ver ik hoef niet meer te liegen tegen de jongens in de club want nu kan ik zeggen;ik ben 16
8mei was de grote dag mijn By Tess trui hing om mijn boven lijf en mijn G-star broek maakte mijn billetjes bijzonder op 8mei ik weert wakker gezongen door mijn pa en mijn best vriendin Mila en Isa kwamen op verjaardags bezoek.
Fashion zag ik er wel uit op 8mei.
Maar op mijn verjaardag dat ik het vierde had ik mijn aller lievelings broek aan van Tripper en mijn New Belance om mijn voetjes en om niet te vergeten chille mijn Marni jasje ook die dag op me.
Jaja Fashion was wel aan wesig op mijn verjaardag vier dag.
Het jammeren is dat ik wel 16 ben geworden maar me als nog vol een met Skittels chips en ander snoep voor kleine kinderen maar het avond eten is nog erger bij mij het liefst eet ik met de kleine kinderen mee met patatjes appelmoes en twee knakworstjes maar het kook gerecht van me mama heb ik natuurlijk ook beproeft
Op mijn verjaardag vier dag heb ik genoten van de kleine meisjes die met trots hun jurken en rokjes aan mij lieten zien ze weerden mooi als ze rond draaide heerlijk dat kinder meisjes zo genieten van Fashion ook al hebben ze het zelf niet door.
Maar ik heb deze blog niet voor niks Superdry genoemd
Want ik werd 16 en mijn lievelings neef nodigde me uit om wellicht naar de Superdry winkel te gaan om mijn cadeau uit te zoeken
Toen ik het hoorde kreeg ik hart kloppingen en zweet handjes want wauwie een droom dat uit komt
toen we eenmaal in de Superdry winkel stonden wist ik niet wat ik moest kiezen
Flaber gasset zo als de Armoricaanen zeggen
Zo veel Fashion zo veel.
Uit eindelijk heb ik gekozen voor een trui waar ik meer van zou genieten dan iedereen mens op aarde.
Gelukkig kocht mijn neef ook slippers een een shirt dat Fashion had.
Mijn neef is 40 en mijn pa is 53 en mijn broer is 20 en die te knappe jongen op school is 15 en allemaal staat Superdry hun goed heerlijk gewoon kleren met een snuifje Fashion.
Ik heb trouwens een Superdry t-shirtje dat ook zo leuk is maar niet zo vaak draag ik weet wel nog priesiec hoe en wanneer ik hem kreeg
Het pakje lag namelijk al een par dagen onder de kerst boom en aangezien ik een vorm heb van 'te nieuwsgierig voor pakjes onder de kerst boom' ging ik voelen en ruiken en horen
Er viel niet veel te ruiken en horen al helemaal niet
Maar al zit er een cadeau papier om heen ik voel dat het kleding is.
En eerste kerst dag mocht ik als eerste een cadeau uit pakken en zonder enige twijfel was dat het kleding pakje
En toen ik het papier er afscheurde zag ik daar een Superdry shirt
Toen ontwikkelde ik een superdry liefde
Kriebels in me buik zweet handjes en 5minuten eventjes denken hoe ik het ga dragen
Het zelfde gevoel had ik toen ik 6mei mijn Superdry trui uitpakte op mijn verjaardag vier dag
Dus maandag liep ik met volle trots rond met mijn superdry trui iedereen moest hem zien en iedereen moest de zin 'ik ben morgen jarig en dan woord ik 16 en jij lekker niet lekker puh' de hele dag dee ik dansjes en draaide ik in het rond
Want ik had ten slotte mijn Superdry trui aan dus een mini Fashion feestdag.
Het leukste is dat ik never over Fashion met jongens kan praten als ik Marni zeg denken ze dat het een scooter merk is
En als ik begin over Spijkers en Spijkers heb denken ze dat er een nieuw 'doe het zelf' winkeltje is geopend in Haarlem
Behalve Superdry dat merk kennen ze verdomt goed ,wel leuk om die twinkel oogjes te zien van een jongen als je het over iets hebben wat over Fashion gaat wat hun ook weten
Ze praaten wel stoer over drinken, rooken en miesjes maar Fashion doet ze ook wel wat.
Jongens weeten ook wel veel over Fashion meer als me vader maar die heeft weer anderen specalieteiten zo als plaatjes draaien en mijn fiest band plakken
Maar mijn pa weet vast wel de Fashion uit zijn jonge en wilde jaaren gieten wolle sokken ruitjes en laaten we de spijkerblousejes niet. Vegeten
Alleen de jongens van nu kennen alleen Superdry Addidas en Nike Maar ik verwacht geen high Fashion en hun verwachten dat ook niet van hun zelf .
Dus laten we gewoon blij zijn met Superdry puberjongens van nu
Want ik ben ook blij met Superdry.
ps. mijn vader is trouwens wel Fashion want hij heeft een vrouw en een dochter die veel over Fashion denken.
En daarom zeg ik nu dikke doei een lucht zoen en een modellen pose

dinsdag 1 mei 2012

Betse Maxima


Beste Maxima,

Mijn naam is Jet Hendriks ik schrijf Fashion blogs op ikbenverslaafdaanfashion.Blogspot.nl mijn hobby’s zijn scouting waterpolen jongens versieren en Fashion. En ik ben een oud Hollands gênant meisje ik scheur door mijn broek heen waar de hele school bij ben ik breek drie keer mijn arm onder de gym les in 1jaar en als ik met een knappe jongen sta te flirten in de bus en ik de bus uit loop net tussen de busdeuren geplat woord ik doe VMBO-kader Media Theater op het Haarlemcollege in Haarlem zelf woon ik ook in Haarlem en rij heel vrolijk elke dag op mijn roze fiets naar school.
Lachen doe ik altijd en u kunt wel zeggen dat ik jong en wild ben.
Mijn Nederlandse juf verteld mij altijd dat ik in de eerste inleiding mijzelf moet voor stellen dus ga ik maar eventjes veder.
Mijn leven bestaat uit Fashion.
Ik vind het heerlijk hoe de geur van stoffen elke dag ik mijn neus dansen om te zien hoe mensen gelukkig zijn in een jurk die ik heb gemaakt.
Het oude geluid van mijn naaimachine als die weer eens vast loopt.
Ik geniet als ik kinderen in hun prinsessen jurken zie rond rennen alleen omdat die kinderen zo blij zijn met hun jurk.
Mijn oma krijgt de schuld van alles
Op mijn 6de maakte zei mij verlieft op meneer de naaimachine.
Mijn lievelings kleur in geel roze paars en blauw maar meestal kies ik voor geel
Ik luister Gers Pardoel, Nouveau Riche, Polska, Lefensmannengang en Teamvieze niet echt meisjes muziek maar Elvis Presley Otis Redding Acda en De Munnik en Janis Joplin komen ook soms een dansje doen in mijn oortjes
En ojah ik ben zo dislekties als de pest en heb een beetje een concentratie probleem en heb een zwaar jongens handschrift
Ik denk dat ik mijzelf nu wel genoeg heb voor gesteld dus nu eindelijk door naar de volgende alinea

Mijn vraag is namelijk mag ik met mijn beste vriend Nick Bergisch een jurk voor u maken?
Ik weet dat het een linke vraag is maar het is onze droom.
Nick en ik noemen ons zelf JECK en we zijn als spongebob en Patrick als als Acda en de Munnik bassie en Adriaan en zelfs als Bert en ernie.
Waar Nick is is jet en waar jet is is Nick.
Nick is geweldig en chic en maakt mooie elegante vrouwen Fashion.
Ik ben chaotisch en stoer en ik maak kleurrijke mooie vrouwen Fashion.
Samen houden we van feesten gek doen maar het liefste zitten we de hele dag achter de naaimachine.
We zijn heftig op zoek naar liefde maar Nick krijgt binnen kort een hele leuke liefde en ik sterf alleen met 72katten in een flat maar gelukkig rijmt jet en flat.
Wij maken de perfecte jurken voor jong en oude Nick maakt het mooi en ik gooi wat kleur in de jurk.
Wij hebben al een aantal jurken voor school toneelstukken gemaakt we zijn nog totaal niet bekend ofzo maar een jurk voor maxima maken is de grootste kinderdroom van ons alle bij.
En omdat de Maya’s zeggen dat de wereld vergaat in 2012 en ik bijna 16 ben en ook omdat wij examen dit jaar doen dus tijd voor een feestje! En daarom dacht ik een paar dingen te moeten dit jaar naast mijn droom prins op het witte paard vinden en die ene Hermes hotel tas in handen te hebben Polska Gers Pardoel Acda of De Munnik of Ronnie Flex Kid De Blits of 1van de anderen stoere nep rappers ontmoet te hebben was mijn dingen ook Maxima een brief sturen en voor Maxima een jurk maken

Ik beid mijn excuses aan dat ik de brief niet met de hand heb geschreven maar dan kunt u het echt niet lezen omdat ik echt totaal niet kan schrijven.
Ik weet niet of u nog terug schrijft maar ik hoop dat u snel terug schrijft.
Kijk ik weet ook wel dat het niet mag maar ik weet wel dat 00,00000001% kans heb dat het wel mag.
Maar nu kan ik alleen elke dag Hoopen op een brief terug van de Prinses.
Stiekem ben ik wel jaloers op u want vroeger wou ik prinses woorden en nu eigenlijk nog steek wel
Kijk ik ben een puber meisje met grootte dromen
Ik ben ook een puber meisje dat al een jaar verliefd ben op die ene jongen op school met Fashion maar Fashion is mijn liefde
Maar goed ik ken u niet maar vindt u nu al aardig ik weet niet maar om mijn droom aan u te vertellen voelt goed
Daarom zeg ik nu dikke doei een lucht zoen een een modellen pose.