donderdag 22 maart 2012

Vogue Nederland

Vogue Nederland,
Eindelijk is het zo ver Vogue Nederland is er!
wauw! het voelt alsof ik verlieft ben zo voelt het de hele dag.
ik stond om tien voor 7 op naja mijn moeder maakte mij wakker met de woorden;'JET WAKKER WOORDEN!' ik was meteen wakker want toen ik mijn BlackBerry ontgrendelde zag ik de datum 22 Maart staan, de datum van Vogue.
door mijn helelijf gierde de zenuwen Vogue zenuwen.
jammer genoeg kon ik gister niet naar Amsterdam want anders had ik gister de hele nacht op gebleven om de Vogue te lezen maar nu ben ik bang dat ik toch echt vannacht de hele nacht met een knot op mijn hooft en leuke rappers in mijn oortjes heerlijk de hele nacht de Vogue ga lezen.
en geloof me ik denk dat ik de hele dag heb afgeteld wanneer ik eindelijk de Vogue in handen zou hebben.
en om drie uur na mijn wiskunde toets gemaakt te hebben waar ik waarschijnlijk een tien voor heb want ik heb wiskunde hersenen.
rende ik zowat de school uit en fietsende ik heeeel snel naar de sigarenboer om daar eindelijk mijn Vogue te gaan kopen.en toen ik voor het eerst oog contact had met de Vogue Nederland.
ik dacht dat ik ging flauw vallen. mijn hartje ging van boem boem boem. en de zweethanden kwamen ook eventjes langs.
want omg wat is de Vogue Nederland mooi prachtig en hele maal hip!
en toen ik eindelijk mijn geld had betaalt fietste ik met 700 kilometer per minuut naar huis.
ik dacht alleenmaar ; VOGUE VOGUE VOGUE!
en ik  ben eerlijk de Vogue brengt geluk want met die 700kilometer per minuut en Fashion blindt zijn geeft ongelukken.
want na drie keer bijna dood te zijn in het verkeer heb ik met trots aan mijn moeder de Vogue laten zien en meteen boven op mijn bedje de Vogue gelezen.
eerst heel voorzichtig open maken en eventjes Vogue aan mijn neus gezet om de geur van Vogue te ruiken.
en daar na zonder woorden en dat is bijzonder de Vogue bekeken.
ik denk dat ik de Vogue eerst 5keer heb door gebladerd en gekeken en toen pas besefde dat ik hem had, ik had de Vogue Nederland in mijn handen sterker nog in mijn handen en ik was hem aan het lezen in mijn ini mini kamer!
 het was alsof de hemel op aarde was.
alles was weg en zag de Vogue Nederland foto's door mijn hersenen dwalen, mijn wiskunde hersenen waren ver te zoeken want de wereld was weg om mij heen.
het maakt me niet meer uit dat ik geen love heb ik ga met Vogue Nederland trouwen.
ik zou er bijna een boek over kunnen schrijven.
wauw ik genoot heerlijk van Fashion en eindelijk kon ik weer denken aan Fashion in plaats van school.
ik zit namelijk nu in mijn examen vmbo-k ik ben de oudste van de school alleen nu ik 'vierde klasser' ben draait alles om examen.
pff ik woord er gek van! ik kon niet eens meer normaal aan Fashion denken.
maar gelukkig is de Vogue de pleister van mijn gebroken Fashion hart.
en na anderhalf uur heerlijk genoten te hebben van Fashion heb ik meteen mijn MacBook gepakt om de wereld te vertellen hoe verlieft en blij ik ben met de Vogue Nederland.
nou ik weet zeker dat ik morgen met wallen van 90meter op school aan kom want geloof me ik lees de hele nacht door de Vogue keer en keer op nieuw.
maar zeker een shout out naar de Vogue Nederland makers. nee jullie krijgen al mijn liefde en jullie zijn de helden van mijn leven!

xxlove.

maandag 12 maart 2012

Kinder Mode

kinder Mode,
heerlijk om te zien hoe kinderen vrolijk kunnen zijn om in een stippel panty en hun net nieuwe laarsjes naar school te gaan.
de meisjes die rond zwieren over de staarten en verliefder naar hun jurkjes kijken dan naar de jongens die hun leuk vinden.
ik was ook zo alleen bij mij is het blijven hangen ik ben 15 en kijk nog liever naar verliefder naar Fashion dan naar jongens.
maar ow ik kan wel een film maken over meisjes van 3 tot en met 10 die genieten van hun kleding.
en die hun moeders met trots vertellen hoe veel complimentjes ze wel niet hebben gekregen over hun nieuwe rokje.
ik wil ze het liefst allemaal adopteren en de hele dag genieten van hun mini Fashion verhalen en ijsjes eten en weer in de kleine kinderen wereld mee gesleurd woorden waarbij je lief moet zijn tegen je vriendin ander mag je niet op haar mag partijtje komen.
ik heb een enorm zwak voor kleine kinderen, alleen omdat ze van de dingen houden waar ik ook van hou dansen, zingen, hard praten, lachen, en niks serieus nemen.
misschien ben ik ook nog wel een klein kindje maar dat zijn synptonen van de puber ziekte.
maar nu gaan we het over kinder Fashion hebben, maar kinder Fashion bestaat niet dus noem ik het kinder Mode.
kinder Mode, tja allemaal heel leuk maar ze zien er soms niet uit.
moeder ik geef jullie allemaal de schuld!.
halloo je bent een moeder waarom laat jij je kind voor lul lopen sorry hoor een kind mag natuurlijk aan wat die wilt maar voor lul laten lopen gaat te ver.
jij als moeder loopt ook niet graag voor lul en ook als jij niet kan denken en alleen maar denkt aan snoep en Barbie's wil jij ook dat mensen om jou heen jou mooi en goed kleden.
dus doe dat dan ook bij je kind.
mijn moeder heeft vele ruizie's met mij gehad omdat ik wat anders aan wou dan zei wou maar ik ben er gelukkig goed boven op gekomen.
want zonder mijn moeder zag ik er nu nog steeks uit als een kleuter.
kijk als moeder kan je best je kind Mode uitlaten zien.
als jou kind dat roze met bruine rokje aan wilt zorg je dat je een roze/bruin gestreept panty regelt en een bruin of een roze shirtje op dat rokje laarzen er onder en klaar!
makkelijker kan het niet.
en zelfs meisjes met een beetje jongens Mode in hun kleding stijl vindt ik geweldig.
wauw die kunnen zo blij zijn met een jongens broek en dan lachend en zachtjes in je oor fluisteren ; 'eigenlijk heb ik een jongens broek aan maar mama zei dat ik hem ook wel aan kon,hihiihihihihi''
en dan met uit H&M vest een snottebel afvegen.
misschien geniet ik wel net zo veel van de Fashion van kinderen dan van hun gedrag.
als kind moet je wel een beetje ondeugend zijn en net zo veel onwetend van je leventje genieten als een puber.
en als kind mag je ook vies zijn scheuren in je broek ladders in je panty stift strepen op je net nieuwe jurk en dat vies hoort bij kinder Mode.
ik hou van fotograferen voor al Mode fotografie vindt ik leuker dan leuk maar kinderen fotograferen is geweldig zo leuk hoe trots ze poseren en vragen stellen over mijn grote camera.
'Waar is dat voor?' 'Mag ik eens een foto van jou maken want jij bent leuk?' 'als ik hier op druk wat gebeurt er dan?' ze zijn meestal zo geïnteresseerd in jou terwijl jij dat niet in hun hoeft te zijn maar als jij maar mee doet in hun wereldje vinden ze je tof.
ik doe alles dansen op K3 twee inplaast van 1 boekje voorlezen stiekem snoepjes eten en zelfs doe ik zout in hun moeders koffie met die kleine wezentjes.
maar stiekem hebben ze altijd wel verstand van Mode alleen hun moeders leren anderen Mode aan.
dus alsjeblieft moeders het begint bij jullie als jullie jullie kind niet leren over Mode dan komt het nooit meer goed geloof me maar want echt je kind woord dan zo een futloos kind waar Mode ver te zoeken is.
en als jullie jullie kind goede Mode aan leert komt het goed en soms heb je geluk zoals mijn moeder want die kreeg een kind die Fashion kreeg dus doe je best als moeder.
want o je kind woord zo ongelukkig zonder Mode en kan geen love in hun puber leven vinden en woord ook later gepest op hun werk.
want uiterlijk telt het eerste mee ook al zeggen mensen van niet maar ik ben een gemiddelde puber en ik kijk eerst naar het uiterlijk en dan doet iedereen, het is de harde waarheid maar het is toch echt waar.
dus succes en verbeter het leven van jullie kindertjes moeders!
en als u het niet weet kom of mail naar mij want dan leer ik het u kind aan en ga ik heerlijk een dagje winkelen en genieten van u kind, want wauw ik hou van kinderen.
ik weet nog toen ik mijn eerste prinsessen jurk kreeg mijn oma had hem gemaakt achter de naaimachine en ik denk dat ik er 2jaar in geleefd heb en toen kreeg ik een nieuwe maar het was mijn droom jurk en ik wou der in trouwen en stiekem wil ik nu nog trouwen in die prinsessen droom jurk.
en ik kan ook nog mijn tule rokjes herinneren een blauwe ik was der verlieft op en liep huppelend naar school om vervolgens aan al mijn vriendinnen mijn nieuwe rokje te laten zien.
ik weet zelfs nog dat het lente was en de zon scheen de hele tijd op mijn neus toen we buiten aan het spelen waren en ik rondjes aan het draaien was om te kijken hoe mooi mijn rok rond draaide.
dus gooi graag u kinderen bij mij en ik ga winkelen achter de naaimachine hun droom jurk maken en zelf mijn longen uit mijn lijf zingen op K3.

xxlove.

donderdag 8 maart 2012

Fashion-feest dag/ flirt dag/Nationale vrouwen dag,

Fashion-feest dag/ flirt dag/Nationale vrouwen dag,
ja ik had het vrij druk vandaag.
het was natuurlijk een Fashion-feestdag maar ook flirt dag en ook nog eens nationale vrouwen dag.
met de nationale vrouwen dag dee ik eerlijk gezegd niet zo veel aan.
maar Fashion-feestdag dee ik misschien iets te veel aan.
want Marni is vandaag bij H&M!
ik stond vandaag natuurlijk met 1000 vlinders in mijn buik op, en lachte de heledag.
het begon vandaag om half zeven toen mijn moeder mij wakker maakten, ik had heerlijk gedroomd omdat ik had gedroomd dat ik iets van de Marni collectie had.
dus ik heb mijn moeder wel anderhalf uur aan der hooft verteld dat Marni vandaag bij H&M is ze had namelijk gister avond gezegd 'euhm morgen wel eventjes zeggen dat Marni is want ik ga het vergeten'
en ja dat heb ik gedaan.
zelfs toen ik op school zat heb ik der 5keer smst.
ik weet dat ik erg ben maar ik leef voor Fashion.
en om 9 uur schreeuwde ik en Nick de school bij elkaar dat Marni begon en om 10uur deden we het nog eventjes over want om 10 uur ging de store online open.
en ik heb wel tot 1uur in de spanning gezeten.
maar in de pauze toen ik met mijn bff's alle jongens zat te bekijken op school, belde ik mijn moeder om te vragen hoe het was.
en toen opeens zegt ze dat ze het had besteld!
ik stond te springen gillen dansen en zoende mijn bff Lotte in der gezicht.
alle populaire sportklas jongens keken me aan alsof ik gek was.
maar dat kon mij niks schelen ik had Marni!
maar toen ik bij wiskunde kwam ging ik op de stoel staan en drie rondjes springen op die school.
wauw wat was ik blij.
echt een beteren moeder kan ik niet wensen want



want dit jasje en shirtje hangt binnenkort aan mijn schouders!
en ohjaa! ik zag er vandaag ook nog Fashion uit, want het is een Fashion-feest dag.
en ook nog flirtdag ja dat is dus eigenlijk een beetje apart verhaal.
namelijk ik hou van flirten maar ik kan het niet goed.. en ik dacht misschien als ik vandaag met iedereen ga flirten vind ik misschien mijn droom liefde.
maar nee jammer genoeg werkte mijn 'dag schoonheid, of is dat jou naam niet?' 'mijn jas is roos Facebook is blauw daarom zeg ik; IK HOU VAN JOUW!' flirt/opening zinnetjes niet..
dus hou ik het maar bij de Fashion dat is mijn specialiteit en in flirten ben ik toch niet zo goed
maar met iedereen flirten is wel leuk! ik denk dat ik vaker een flirt dagje ga houden, misschien vindt ik dan mijn droom jongen zo opeens tegen tussen al die jongens op school.
ik blijf altijd hopen want je weet het nooit!
maar als je bezig bent gaat de tijd sneller dus als ik me bezig hou met Fashion gaat de tijd dat ik wacht op mijn droom jongen vast sneller.
maar mijn ogen voor Fashion jongens blijven wijd openstaan.
en ondertussen werk ik nog een beetje aan mijn flirt/openings zinnen.
maar nu ga ik genieten en wachten op de geur van Marni.
want jong en wild ben je maar 1keer en Fashion tja je moet het hebben anders heb je dikke vette pech.

dus ik zeg dikke doei met een vette knip oog een lucht kus en ik doe ook nog een mooie modellen pose.




dinsdag 6 maart 2012

Marni bij H&M

Marni bij H&M,
het is al een tijdje bekent maar Marni komt bij H&M.
donderdag is de grote dag.
dan is het Marni dag.
jaja en ik moet wel zeggen dat ik de liefste moeder van de wereld heb, want zei zit donderdag om 10uur klaar.
om voor mijn Marni te bestellen.
donderdag heb ik de heledag vlinders in mijn buik en dansen mijn Fashion hersenen door mijn hooft.
ik woord er vast bij elke les uit gestuurd omdat ik te druk ben.
maar dat maakt mij niet, het is een feestdag een Fashion feestdag.
ik drink ook vast 7 flessen water en ik haal wel 15 repen chocola uit de snoep automaat.
want o ik ben zo zenuwachtig die dag.
ik ben nu al helemaal zenuwachtig voor donderdag.
donderdag sta ik springend op en geef mijn moeder de liefste kus die ze ooit heeft gehad.
ik knuffel haar dood en maak een kopje koffie voor haar.
want nu wil ik iets waarbij ik op mijn sweet16 ga schitteren en waarbij alle jongens verlieft op mij woorden.
hoop ik.
Fashion jongens want anderen jongens hoef ik niet.
ik hoop dat mijn moeder door heel Nederland heen komt om voor mij Marni te kopen.
ik denk dat ik de heleschool ga zoenen als ik het smsje vaan mijn moeder krijg dat ze Marni voor me heeft.
zelfs elke nerd bak ik op zijn bek.
ik ga dansend door alle gangen met de liedjes van Polska Gers Pardoel NoizBoiz AdjeDonnie en zelfs met de liedjes van Otis Redding.
want wauw wat zou ik dan blij zijn.
Marni is echt top punt Fashion.
en alles is helemaal perfect aan die collectie.
geen 1 kritiek puntje, niks, nope.
noem mij maar gek maar ik loop gewoon niet voor lul.
Fashion is soms gek maar wat jij aan hebt is gekker.
zeg ik altijd.
maar de heleschool zal weten dat ik mijn Marni heb, en als ik niet meer jong en wild ben zullen mensen weeten dat ik toen die Marni collectie van 2012 had.
het is gewoon een histories moment ik kan er wel een boek over schrijven.
en tip, ik zou niet met mij beginnen over Marni uberhoudt niet over Fashion want je komt dan niet meer van mij af.
maar eerst Versace en nu Marni dat ik dit nu mag meemaken in mijn puber leven.
echt ik geniet meer dan elke anderen puber dan ook van mijn puber leven ik feest ik drink ik eet en ik doe soms dingen die mijn papa en mama niet mogen weten.
alleen Fashion is toch ook iets wat mij elkedag 10keer gelukkiger maakt.
ik weet ook al precies wat ik op die historische dag aan doe en ik zou nooit vergeten wat ik aan had met de Versace Fashion feestdagen en ook donderdag zou ik niet vergeten.
het voelt alsof ik jarig ben die dag.
en gelukkig ben ik ook bijna jarig, eindelijk 16.
eindelijk elk weekend doen wat mijn papa en mama niet mogen weten drinken feesten en de snoller uithangen met mijn bff's.
en hopelijk kan ik ook ooit een weekend de stad gek maken met Marni.
maar ik geloof in mijn moeder!!
want ik denk dat ik zonder haar niet Fashion zou zijn aangezien zei mij vanaf mijn 4de vertelde wat Fashion is en dat je er altijd goed uit moet zien.
en daar ben ik haar elkedag nog dank baar voor.

xxlove.

vrijdag 2 maart 2012

leren broeken

leren broeken,
ik heb er alles aan gedaan om die dingen niet Fashion te maken.
maar het is me niet gelukt..
de leren broeken zijn nou eenmaal Fashion.
nu denken jullie 'pffff dat weet ik al lang' dat is ook zo.
maar mijn verbazing is dat leren broeken nog steeks Fashion zijn.
alleen als jij dik bent kan je niet in een leren broek lopen begrijp dat nou!
en ook als je te dun bent is een leren broek ook geen pan.
dus gewoon als je een normaal vrouwen lichaam heb met mooie boven benen mag je een leren broek dragen.
en leren broeken moeten jullie niet Fashion mensen ook niet verneuken.
maar heel gelukkig zijn de leren broeken nog een echte 'trend'
want een trend is leuk alleen het is afgelopen als er mensen mee gaan lopen die er niet mee horen te lopen.
en ik heb nu al totaal in de lerenbroeken Fashion maar 1 iemand gezien die er niet mee hoorde te lopen, en die ene kan ik door de vingers zien.
maar leren broeken zijn ook niet goed aan te doen.
kijk ik ben een meisje van 15 en mijn moeder vindt het denk ik niet heel leuk als ik met een leren broeken en een iets te sexy shirtje over straat ga.
dus combineer ik het vaak met mijn zwarte wollen vest of gewoon een colbertje.
alleen mijn twee leren broeken zijn niet mijn grootse vrienden mijn aller grootse vriend is mijn suède broek ilove mijn  suède broek!
maar die is ook verdomt lastig aan te doen.
niemand loopt met een suède broek terwijl het meer dan Fashion is..
dus mensen koop een leren en een suède broek.
jullie dames kontjes komen er lekker in uit en als je een leuk en mooi shirtje er bij op aan hebt ben je helemaal mooi.
en niet te verlegen zijn als je oud bent want sexy mag op zijn tijd.
en als je jong en wild bent moet je niet te hoerig zijn.
maar mijn leren broeken zijn meestal mijn reddende engeltjes.
als ik namelijk weer eens niet weet wat ik aan moet doe ik meestal mijn leren broek aan.
leren broeken zitten heerlijk alleen soms op de fiets is het irritant.
en soms kraken je leren broek op het verkeerde moment maar dan moet je het gewoon weg lachen.
en hoofden om hoog naar de haters die lachen om je leren broek, hun weten niet wat Fashion is en jij wel.
en stiekem hou ik wel van mijn leren broeken dus ben ik toch wel blij dat ze Fashion zijn geworden.

xxlovee.